In 2019 ging ik van start met een opleiding bij Creazinning.

 

Algauw voelde ik: dit smaakt naar meer! Dankzij Eveline Coppin van Boek van mijn leven kreeg ik in het kader van haar weekends 'Helend schrijven' de kans voor het eerst zelf enkele creatieve workshops te begeleiden rond volgend thema's: Kwetsbaarheid en kracht (maart 2022) Voluit jezelf zijn (november 2022), Stevig geworteld (maart 2023), Durf te stralen (juli 2023). 

            - Klik op een van de thema's hiernaast voor enkele sfeerbeelden - 

 

Maar er is meer...

Inmiddels gaf ik in het kader van een bezinningsdag voor pastoraal verantwoordelijken in het onderwijs een workshop over Lichtpuntjes - vertrouwen uitstralen.

 

Samen met mantelzorgcoach, Nadia Meziane organiseerde ik in augustus 2023 een verbindende en creatieve namiddag voor mantelzorgers, met als thema (Her)ontdek jouw ster.

Binnenkort komt er een vervolg. Interesse? Hou dan zeker deze pagina in het oog of volg mij op Facebook via de pagina Zie de schittering

 

En er is nog meer... 

Te zien en vooral te ervaren wat creatief aan de slag gaan met thema's mensen kan teweegbrengen, zetten me aan tot een nieuwe stap. Sinds 1 september ben ik zelfstandige in bijberoep, wat betekent dat ik voortaan officieel workshops kan geven en daar word ik nu eens heel BLIJ van :-)

 

Op 21 oktober 2023 geef ik een workshop over Loslaten en verlangen.  

Meer hierover vind je op de website Boek van mijn leven

 

Nieuwsgierig of zin om samen te werken? Contacteer mij dan via liselotte.anckaert@gmail.com

Doelgroep, thema, werkvorm en locatie, alles is bespreekbaar!  

Meer over wie ik ben, mijn groeiproces en foto's over workshops vind je ook op
de Facebookpagina van Zie de schittering

 

Bij elke creatieve opdracht ligt de focus niet op het resultaat, maar op het proces. Creatief zijn, is dus geen must. Enkel een nieuwsgierige houding en een open blik...